Eva's Keukentuin
/


koken, eten en drinken op een bijzondere locatie

 

Samen naar Eva's Keukentuin

Brainstormsessies | Vergaderingen | Presentaties | Recepties | Vergaderarrangementen 

                                                          Dagje op de heide?

                        Vergaderarrangementen en zakelijke bijeenkomsten


 Eva's Keukentuin is een inspirerende, groene locatie en daardoor een heerlijke plek om de zaken eens te bespreken. U bent met uw gezelschap vanaf 12 personen van harte welkom bij Eva’s Keukentuin. De kas is dan exclusief voor u gereserveerd! Eva heeft diverse vergaderarrangementen samengesteld. 


De Zomer Vergadering! 

Met je teentjes in het gras vergaderen...of lekker in de schaduw onder de treurwilg. Kom nu BUITEN vergaderen met mijn zomer vergader arrangement. Onbeperkt huisgemaakte ijsthee, icecoffee en limonade , een taartje, een zomerse salade voor de lunch met bv. watermeloen en afsluiten met een cocktailtje (met paraplu'tje!) en een borrelhapje. Kosten €52,50 pp. Eventueel aan te vullen met een anders -dan- anders BBQ.

En als het geen zomer-buiten-vergader weer is dan gaan we lekker naar binnen.                 Voor groepen vanaf 20 tot 40 personen zie onderstaande                                                       arrangementen. Voor kleinere groepen gelden andere 

                             prijzen. Neem daarvoor even contact op

 

Uiteraard zijn er ook aanpassingen mogelijk in bovenstaande arrangementen of combinaties met andere kookworkshops. Neem contact op voor de mogelijkheden!