Eva's Keukentuin
/

koken, eten en drinken op een bijzondere locatie

 

Biologisch en met boerenverstand

Het is "in" om biologisch te eten, eerlijk voedsel wint terrein en vegetariërs zijn allang geen geiten-wollen-sokken types meer. Graag eten we wat in het seizoen- en bij ons om de hoek groeit. Eva gelooft in eerlijke en verse producten. Geen pakjes en potjes, maar de echte ingrediënten en dat proef je!


Eva kookt ook met liefde en passie en maakt alles zelf.  Zij kookt zo veel als mogelijk met seizoensproducten en dit levert bijzondere en lekkere creaties op. Bij Eva is niets standaard en alles verrassend! 

Eva zoekt naar goede en kwalitatieve ingrediënten. Hiermee wil zij haar gasten ook bewust maken van het gebruik van verse en eerlijke producten en vooral het verschil in smaak laten ervaren. Want waarom smaakt het gerecht in bijvoorbeeld Italië 100% lekkerder dan als je het in Nederland maakt? Omdat de Italianen veel waarde hechten aan goede producten, tijd besteden aan het vinden ervan en met liefde koken.


Spulletjes met een verleden

Eva's Keukentuin is ingericht met tweedehands, brocante en antieke spulletjes. Ook haar servies, kopjes en bestek zijn uit (over- over) grootmoeders tijd en geen stoel is hetzelfde. Dit zorgt voor een authentieke en ontspannen sfeer.