Eva's Keukentuin
/

koken, eten en drinken op een bijzondere locatie

 

Koffie- en theeschenkerij (1e weekend van de maand)

 Een theetafeltje vol met verschillende potjes thee om zelf te scheppen.  Koffie, espresso of een authentieke cappuccino van verse bonen. Daarbij een wekelijks terugkerend aanbod van heerlijke, altijd huisgemaakte, taartjes en ander zoetigs, verse broodjes, salades en nog veel meer!


                                          Geen menu

Ieder 1ste weekend van de maand maakt Eva wat anders. Er zijn altijd drie verschillende taartjes en twee verschillende lunchgerechten. Het is dus altijd een verassing wat er op de kaart staat. Wel is zeker dat het creatief, anders en bijzonder is. Vaak zijn er vegetarische recepten. Eva bakt haar eigen brood en maakt alles zelf en kookt met het seizoen mee. Geen aardbeien in de winter en koolraap in de zomer. 
Thee & Taartjes (alternatieve High tea/proeverij)

Eva's Keukentuin is een heerlijke plek om met een pot thee te genieten van allerlei lekkers. Eva biedt dan ook een alternatieve high tea: Thee & Taartjes. Er zijn twee arrangementen:


                                                                    Thee & Taartjes 

       Een combinatie van alle drie de taartjes/cakejes die Eva het weekend heeft gemaakt inclusief onbeperkt thee in een mooie theepot. € 20,- per persoon


Thee & Taartjes plus (proeverij'tje van de kaart)

Een combinatie van alle drie de taartjes/cakejes die Eva het weekend heeft gemaakt inclusief onbeperkt thee in een mooie theepot. Hierna wordt na een pauze de volgende gang uitgeserveerd met 2 verschillende hartige hapjes/gerechtjes inclusief een ander (non- alcoholisch) drankje naar keuze. € 31,50 per persoon.

Thee & taartjes arrangementen worden in gangen geserveerd en het wordt dus niet in een keer tafel gezet. Omdat Eva iedere week iets anders maakt is het een verassing waar  Thee & Taartjes uit bestaat.. Bovenstaande arrangementen kunnen al vanaf 2 personen gereserveerd worden in het weekend. Voor grotere groepen is dit ook mogelijk op andere dagen van de week en zeker een leuke manier om bijvoorbeeld uw verjaardag te vieren!

 

 

 

 


 


Een impressie van wat Eva het afgelopen jaar gemaakt heeft