Eva's Keukentuin
/

koken, eten en drinken op een bijzondere locatie

 

Mini Kookworkshops en Boerenmarkt 


Op 19 en 20 september houden wij, ondernemers van de Groene Velden, weer de Groene velden dagen. Dit is een gezellig weekend waarin er van alles te doen is op de Groene velden in Lelystad. 

Bij Eva´s Keukentuin doen we het dit jaar wat anders! U kunt deze zaterdag en zondag deelnemen aan 3 verschillende mini kookworkshops en hebben we een kleine boerenmarkt met standjes met regionale producten. Tijdens de mini kookworkshops maakt u maakt 2 taartjes, 2 hartige hapjes of een mini pizza zelf. U kunt dat met een drankje lekker op het terras opeten. Hoe leuk is dat!  U kunt alleen deelnemen als u zich vooraf inschrijft en betaald. Bij de kosten van de mini kookworkshop zit ook altijd een drankje inbegrepen zodat u ter plekke niets meer hoeft te voldoen. 


De hapjes die gemaakt worden tijdens de mini kookworkshops Handige Hapjes en Zoetige zaakjes worden zo veel als mogelijk met regionale en plantaardige producten gemaakt. U kookt geheel vegetarisch. In elke mini kookworkshop zit 1 hapje verwerkt dat geheel veganistisch, gluten- en lactosevrij is. Helaas kunnen we geen rekening houden tijdens deze dagen met andere allergieën, toleranties of dieetwensen. Mini kookworkshops

Meer informatie over de mini kookworkshops, aanmelden en betalen

Mini kookworkshops 19 september

U kunt hier aanmelden voor de mini kookworkshops voor zaterdag 19 september

Mini kookworkshops zondag 20 september

U kunt zich hier aanmelden voor de mini kookworkshops op zondag 20 september