Eva's Keukentuin
/

koken, eten en drinken op een bijzondere locatie

 

Familiebijeenkomsten, verjaardagen en andere feestelijkheden

Eva's Keukentuin is gezellig, informeel, warm en uniek en daarom geweldig voor het samenzijn met bijvoorbeeld vrienden en familie. Eva's Keukentuin heeft bijvoorbeeld een houtgestookte pizza-oven. U kunt bijvoorbeeld zelf pizza's maken of met uw gasten genieten van een creatieve proeverij /high tea. Is het nog niet zo warm dat er buiten gezeten kan worden, dan is een kas de meest heerlijke plek. 


Hieronder hebben wij een aantal arrangementen samengesteld. Uiteraard kunt u ook voor andere gelegenheden bij Eva's Keukentuin terecht, denk aan: Kraamfeestjes, afscheid, viering van zo-veel-jaar getrouwd en bijvoorbeeld het vieren van een kinderverjaardag met de familie en vrienden (geen kinderfeestjes). Neem contact met Eva op voor andere invullingen en gelegenheden. 


Verjaardags/familiearrangement Pizza

Exclusief met vrienden en familie uw verjaardag vieren bij Eva's Keukentuin! Eva ontvangt u met een drankje en een hartig hapje. Daarna gaat u in teams zelf een pizza samenstellen die na enkele minuten in de houtgestookte pizza oven al weer klaar is en opgegeten kan worden onder het genot van een drankje. We eindigen met een dessert en koffie- en thee. Kosten € 36,50 p.p. exclusief drankjes. 

 

Verjaardags/familiearrangement Proeverij

 

3 verschillende taartjes | onbeperkt thee | 2 verschillende hartige hapjes | 1 drankje naar keuze  € 31,50 p.p.

 

Afhankelijk van de tijd kunt u ontvangen worden met een drankje en de hartige hapjes of juist met koffie en thee en de zoete taartjes. 

 

 

Verjaardags/familiearrangement High wine

 

2 glazen wijn (of bier) met 4 verschillende hartige hapjes € 29,50 p.p

 


Deze arrangementen zijn te reserveren vanaf 12 personen. Uiteraard zijn er ook andere kookworkshops die geschikt zijn om uw verjaardag of familie bijeenkomst mee in te vullen. Denk bijvoorbeeld aan de kookworkshop Handige Hapjes.  


Samen in het huwelijksbootje....

Door de heg is de kas al zichtbaar in het zomerzonnetje. Vrienden en familie zitten al onder de treurwilgen. De paarden staan op een afstandje te kijken…

S ’avonds straalt de sterrenhemel door het glazen dak en wordt er nagepraat over de heerlijke dag: jullie huwelijksdag….

Kom bij Eva's Keukentuin met uw gasten genieten van een high tea, een lunch of vul jullie trouwdag aan met leuke maak- het-zelf elementen, een kookworkshop of maak met jullie gasten eigen pizza's. Mogelijkheden te over.

 Intiem, uniek, creatief en romantisch. Bekijk de foto's...do I need to say more?