Eva's Keukentuin
/

koken, eten en drinken op een bijzondere locatie

 

Algemene Voorwaarden

Onderaan deze pagina vindt u een link waarmee u mijn algemene voorwaarden kunt downloaden. 

Voor het reserveren van groepen gelden er een aantal spelregels. Deze heb ik hieronder geplaatst. Lees deze goed door!

Spelregels reserveren als groep bij Eva’s Keukentuin (Highlights uit Algemene Voorwaarden)

 

Optie plaatsen

·      Nadat er een prijs is overeengekomen mag de opdrachtgever een optie plaatsen op maximaal 2 gewenste data. Deze optie is geldig tot het moment dat er een tweede optant is voor de datum. Op dat moment moet de opdrachtgever binnen 1 werkdag definitief bevestigen of annuleren.

·      De opdrachtgever dient uiterlijk 3 weken voor de geopteerde datum aan te geven gebruikt te willen maken van deze optie. In het geval dat de opdrachtgever hier geen gehoor aan heeft gegeven, wordt de geopteerde datum na dit termijn definitief en is de overeenkomst gesloten. Vanaf dit moment zijn alle voorwaarden uit dit document van toepassing.

Het aantal deelnemende personen en doorgeven allergieën

·      De opdrachtgever is verplicht om 1 maand van te voren het globaal aantal deelnemende personen per email door te geven. Maximaal 1 week voor de overeengekomen datum waarop de activiteiten plaatsvinden dient de opdrachtgever het definitief aantal deelnemers door te geven per email. Op basis van dit laatste aantal wordt de factuur gebaseerd. Het definitief aantal deelnemende personen mag niet meer dan een kwart afwijken van het globaal aangegeven aantal personen. Mocht dit wel het geval zijn dan mag Eva’s Keukentuin hiervoor een compensatie van 50% van de prijs per extra afgevallen deelnemer rekenen.

·      Het minimum aantal deelnemende personen voor kookworkshops is 8. Voor vergaderingen en andere arrangementen is het minimum aantal gesteld op 12. Mocht het definitief aantal personen (doorgegeven via email op 1 week voorafgaand aan de activiteit) leiden tot een daling onder dit minimum aantal zal Eva’s Keukentuin de factuur baseren op het gestelde minimum aantal personen van de betreffende activiteit.

·      De opdrachtgever is verantwoordelijk voor het doorgeven van dieetwensen en allergieën en intoleranties van deelnemende personen. Dit dient uiterlijk ook 1 week voor de overeengekomen datum van de activiteit per email doorgegeven te zijn. Eva’s Keukentuin zal hier zo veel als mogelijk proberen rekening mee te houden. Als er voor deze deelnemende personen met een allergie, intolerantie of dieet afwijkende producten moeten worden ingekocht, rekent Eva’s Keukentuin  een toeslag van 15% .

Annuleren

·      Annuleren kan kosteloos tot 1 maand van te voren. Er zal de opdrachtgever niets in rekening worden gebracht tenzij er al kosten gemaakt zijn zoals speciale inkoopkosten of speciaal op maat gemaakte arrangementen en kookworkshops.

·      Bij het annuleren tot 1 week voor de overeengekomen datum van de activiteit zal Eva’s Keukentuin genoodzaakt zijn 50 % van de in de offerte vermelde prijs in rekening te brengen.

·      Bij het annuleren na 1 week van te voren zal Eva’s Keukentuin het volledige bedrag in rekening brengen tenzij Eva’s Keukentuin uit coulance een andere regeling zal aanbieden. Dit recht wordt alleen voorbehouden aan Eva’s Keukentuin.

Verplaatsen bijeenkomst

De opdrachtgever mag een reeds gereserveerde bijeenkomst (welke plaats zou vinden binnen 1 maand ) verplaatsen naar een latere datum. De opdrachtgever dient dan 50% van het offertebedrag aan te betalen. 

Algemene%20Voorwaarden%20en%20spelregelens%20reserveren%20Eva%27s%20Keukentuin%20V.2020.pdf